20 Ocak 2016 Çarşamba

VİSSMATE İLE HİJYENDE TEK HAREKET

Merhabalar. Bugün sizlere hijyen konusundan bahsedeceğim.

Biliyorsunuz temizliğin demirbaşı denilince ilk akla çamaşır suyu gelir. Bende durum biraz farklı. Çünkü alerjik astımı olan biri için deterjan ve çamaşır suyu kokuları beni fazlasıyla rahatsız eder. Bu sebeple kullandığım bazı ürünlerde seçiciyim:(
  Geçtiğimiz hafta Vissmate' den temizlik dolu bir paket geldi. Hazır temizliğe başlamışken annemle ürünü deneme imkanımız oldu. 


Şunu itiraf edeyim ürünü ilk annem denedi ve ilk tepkisi "Çiğdem bu çamaşır suyu kokmuyor, koşşş" oldu:)) Ve ben en çok bu özelliğine bayıldım.

2015 yılında kurulan Vissplus %100 hijyen sloganıyla Çiçek Bahçesi, Çam Ormanları, Deniz Ferahlığı ve Limon Çiçeği kokuları olmak üzere 4 ayrı kokudan oluşuyor. Ve bu sayede bildiğimiz çamaşır suyu kokusundan uzaklaşmış oluyoruz. 

Evde çoçuk olması sebebiyle de hijyene + önem verilir her halukarda. Oldukça yoğun bir kıvama sahip olan Vissmate temizlik konusunda da benden tam not aldı ve evimin her yerinde rahatlıkla kullanıyorum. Yoğun kıvamlı olmasından dolayı uzun süre yüzeyde tutunuyor ve böylece ürün boşa gitmemiş oluyor. 

Vissmate temizlik demirbaşları olarak bende baş köşeyi aldı. Bu ürünle tanıştığım için gerçekten çok teşekkür ederim Vissmate...


Hiç yorum yok:

Yorum Gönder