1 Mart 2016 Salı

AMARİL RESTAURANT' TA TADIM GÜNÜ

Merhabalar. Geçtiğimiz hafta sevgili Nesrin' in daveti ile Bağcılar G Plus Rezidans Kule' de yaklaşık 3 ay önce hizmet vermeye başlayan Amaril Restaurant' taydık.

Kapalıçarşı' da bulunan meşhur Dönerci Şahin Usta' yı birçoğumuz biliriz. Bu mekanda çocukları tarafından açılıp işletilmekte. Şefimiz Yusuf Dinçer aşçılık eğitimini İtalya' da almış, birbirinden güzel lezzetler hazırlamakta. İşletmenin beyni olan abi Şahin Dinçer mekanın işletmesinden sorumlu. Bizleri güler yüzle karşılayıp hepimizle ilgilendiler. Teşekkür ediyorum kendilerine.
 
Amaril Restaurant' ta herşeyi kendileri yapıyor. Ekmekten, makarnaya, çikolata sosundan kuru ete kadar herşey el emeği. Ki bence mekanın en önemli özelliklerinden biri de bu:)

Gelelim tadımlarımıza:)

İlk olarak sıcacık gelen bal kabaklı yer elması çorbası. Mayhoş ve hoş aromasıyla bu tadı sevdim:)
Ayrıca yanına ikram edilen patatesli muffin ve ekmek çok lezzetliydi.
 
Daha sonra gelen ikramımız Pesto soslu domatesli makarnaydı. Ve gerçekten başarılıydı.
 
İncecik hamuruyla servis edilen pizzalarımıza doyamadık. Kuru etli pizza favorim oldu. Ayrıca kuru eti Yusuf Şef kendisi hazırlıyor bilginize...
 
Izgara bonfile, 15 gün tereyağ sosunda dinlendirilmiş olarak pişiriliyor. Yanına sebze sotesi ile lezzetine lezzet katıyor.

 Ve son olarak tatlımız "Paris Breast". Ahh yok böyle bir lezzet, daha önce böyle bir tatlı yememiştim. Gerçekten süper bir tat, tatlı sever biri olarak mutlaka tavsiye ederim.
Hamurun arasına fıstıklı krema ile sos hazırlanıyor. Ortasına dondurma ve üzerine çikolata sosu ile göze hitapta eden bir görüntü ortaya çıkıyor. Çikolata sosu ve dondurmaları yine kendileri hazırlıyorlar.
 
Son olarak Yusuf Şef ile selfiemiz... 
 
Bu güzel gün için sevgili Nesrin' e, Şahin Bey ve Yusuf Bey' e çok teşekkür ederim.
 
Rezervasyon ve lokasyon bilgileri:
 
Amaril Restaurant
Bağlar Mahallesi Mimar Sinan Cd.
Divan G Plus Rezidans Kule 1
Güneşli/Bağcılar
Tel: 0212 809 18 19
Gsm: 0553 753 45 46
 
 
Sevgiler...

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder