13 Ekim 2016 Perşembe

OXTAIL RESTAURANT; KUYRUKTAKİ LEZZETİN YEMEKLE KEŞFİ

Merhabalar. Geçtiğimiz haftalarda sevgili Uba Photo Ümit Bey' in daveti ile Levent' te bulunan Oxtail Restaurant' a gittim. 
Oxtail Restaurant, Akdeniz ve Avrupa mutfaklarından en seçkin lezzetleri sizler için bir araya getiriyor. Lezzet keşfindeki en özel yemekleri menüsünde derlerken, ülkemizin geleneksel ve yöresel lezzetlerini özgün tatlarıyla deneme fırsatı sunuyor.
Özenle oluşturulan yaratıcı lezzetleri, özel sunumlarıyla sizlerle buluşturan Oxtail Restaurant, ziyaretçilerine farklı ve özlenen lezzet deneyimleri yaşatıyor. Yerel ve en iyi kalite malzemelerin kullanılıp yeniden yorumlandığı restorantta, lezzet keşifleri arasında çok özel bir yere sahip olan ve dünyada birçok ülkede farklı yorumlanan Oxtail Soup, 12 saat süresince piştiği uzun lezzet yolculuğundan sizlere ulaşırken etin en lezzetli halini alıyor.

Oxtail lezzetleri ve seçkin damak tatlarına hitap eden klasik menüsü dışında, her hafta özel olarak sunulan farklı dünya lezzetleri ile yepyeni tadım heyecanları yaşayacak ve merak ettiğiniz dünya lezzetlerini tadabileceksiniz.

Her yemekte farklı bir renk ve yöresel esinti bulacağınız Oxtail Restaurant’ta, dünya lezzetlerini keşfetmenin keyif ve tadına varacaksınız.

Geniş ve modern dizayn edilmiş olan mekanın güler yüzlü personelleri ile aile buluşmaları, iş görüşmeleri, çocuklu aileler için ideal bir mekan.

Akşamları müzik eşliğinde yemeklerinizi yiyebilir, isterseniz dans edebilirsiniz.
Menüde yok yok diyebiliriz. Izgara ürünlerinden, deniz ürünlerine, pizza, makarna, salata çeşitlerine, alkollü ve alkolsüz içeceklerin yanı sıra sıcak ve soğuk içeceklere kadar zengin bir yemek listesi oluşturulmuş.
Menüde bulunan hamburger çeşitlerinde Jack Daniel's soslu burger ile tatlılardan Kinoalı Sütlaç ile fırınlanmış balkabağı dikkat çekiyor.
Mekan Levent' te Kanyon AVM' ye çok yakın. 

Oxtail Restaurant
Adres:
Büyükdere Caddesi No:201 Levent Loft Residence
Levent / İstanbul

(0212) 325 54 11

Yeni lezzet ve mekanlarda görüşmek üzere...
(bazı fotoğraflar Uba Photo'dan alıntıdır.)


İnstagram: Makyajli Kareler

Facebook: Makyajli Kareler

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder