1 Ekim 2016 Cumartesi

THE BODY SHOP- DÜNYANIN TOHUMU OLAN MASKELERİ GÖRDÜNÜZ MÜ?

Dünyanın dört bir yanından gelen doğal malzemelerden oluşan güzellik maskeleri
Bu maskelerde dünyanın tohumu var

Sonbaharın gelmesiyle cildin bakım ihtiyacı  artar. The Body Shop’ın doğal ve %100 vejetaryen içeriklerden yapılmış yüz maskeleri cilde gerekli bakımı sağlarken daha parlak ve sağlıklı bir cilt yapısı oluşur.

Daima insanları, hayvanları ve dünyayı düşünerek çalışan The Body Shop’ın; Himalaya, Şili, Meksika, Japonya, Kenya, Namibya, Etiyopya, Nikaragua, Brezilya, Çin ve İtalya gibi dünyanın farklı bölgelerinden gelen doğal ve vejetaryen ürünler ile yapılmış 5 farklı yüz maskesi bulunuyor. Doğal malzemelerden üretilen; Himalayan  Charcoal toksinlerden arındırıcı ışıltı veren maske, British Rose besleyici ve nemlendiricimaske, AmazonianAcai enerji veren canlandırıcı maske, Ethiopian Honey derinlemesine nemlendirici maske ile Chinese Ginseng & Rice aydınlatıcı  ve arındırıcı maske cildin tüm ihtiyaçları düşünülerek formülize edildi.
Cildiniz size sesleniyor
En iyi içerikleri dünyanın dört bir yanından toplanan, parafin, paraben, silikon ve mineral yağ kullanılmadan formüle edilen maskeler; Himalaya kömüründen Amazon Acai üzümüne kadar ‘süper gıdalar’ şeklinde ifade edilen malzemelerle hazırlanıyor. Dünyanın farklı özelliklere sahip farklı bölgelerinden alınan güzellik sırlarından ilhamla hazırlanan her bir maske, insan nasıl kendini iyi hissettiğinde iyi görünüyorsa, cildi iyi hissettirerek cildin çok daha sağlıklı ve güzel görünmesine yardımcı oluyor. Nasıl ki susuzluğu hissediyor ve vücudun ihtiyacına cevap veriyorsak, cildimiz de bize ihtiyaçlarını söylüyor. Cildimiz kuruduğunda nem, solgunlaştığında vitamin, mineral ve bakım istiyor. Arındırmadan, nemlendirmeye, sıkılaştırmadan, aydınlatmaya kadar sağlık dolu farklı etkileri olan The Body Shop’ın maskeleri adeta küçük birer güzellik iksiri niteliği taşıyor.

Multi-masking ile cildin farklı bölümlerine özel bakım
Herkesin genel bir cilt tipi olsa da, yüzün bazı kısımlarının farklı bakımlara ihtiyacı olabilir. İki veya daha fazla maske kullanılan Multi-masking ile cildin farklı bakım isteyen bölgelerine ihtiyaç duyduğu özen gösteriliyor.
Multi-masking yapmak isteyenler önerilen maskelerin yanında kendi ciltlerinin ihtiyacına göre arzu ettikleri kombinasyonu da uygulayabiliyor.

Tüm Body Shop ürünleri, www.bodyshop.com.tr  adresinden   satın alınabilir.

Basın bültenidir...

1 yorum:

  1. daha önce markanın ürünlerini kullanmadım ama içeriği temiz ve güzelmiş ben bir sitelerini inceleyeyim :) güzel günlerde kullanın :)

    YanıtlaSil