3 Mayıs 2017 Çarşamba

KARAKTER DÜKKANI İLE MİNİKLERE ANLAMLI HEDİYELER

Küçükken hayalini kurup olmak istediğimiz çocukluk kahramanları, çizgi film karakterleri var mıydı? Ayrıca posterini asıp ya da kıyafetlerini oyuncaklarını aldıklarınız oldu mu? 

Benim kahramanım He-Man'di:)) ve nevresim takımından oyuncaklarıma hatta bisikletime kadar her yeri He-Man fotoğrafları kaplıyordu:))
Sizlere minikler için alışveriş yapabileceğiniz çok güzel bir siteden bahsetmek istiyorum. Bizlerin çocukluğunda olduğu gibi çocuklarımızın da hayali kahramanları vardır ve odalarını onlarla doldurmak isterler. İşte Karakter Dükkanı bizlere bu imkanı sağlayıp her şeyi kolaylaştırıyor. 

Sitelerinde lisanslı olarak nevresim takımından kostümlerine, paten ve scooterden tutunda beslenme malzemeleri, çocuk odası malzemeleri, oyuncak ve parti malzemelerine varana kadar her şeyi kolaylıkla bulabileceğiniz bir site.

Görkem bu aralar Örümcek Adam oyuncaklarına takmış durumda ve bardağına varana kadar Örümcek Adam karakterini görmek istiyor:) (Belirtmek isterim şu an ki kahramanı Örümcek Adam:))



Görkem için battaniye arayışına girmişken lisanslı ürün alayım o zaman dedim ve Spider-Man' lı battaniye aldım. 


Siteden gönül rahatlığıyla alışveriş yapabilirsiniz. Sitenin aynı gün kargo imkanı, kapıda ödeme kolaylığı, İstanbul içine 6 saatte teslimat ve iade kolaylığı da sunulmakta. Ayrıca 15 Mayıs' a kadar ücretsiz kargo kampanyası da var. 

Aklınıza takılan sorular için 7/24 destek hattından istediğinizi sorabilirsiniz.
0212 227 60 40

Sizde çocukları sevindirmek ve hayali kahramanları ile mutlu olmasını istemez misiniz? 
Şimdiden keyifli alışverişler....

Hiç yorum yok:

Yorum Gönder