23 Ekim 2017 Pazartesi

Mustela’dan Çok Hassas Ciltlere Özel Yeni Seri

Bebeklerin ve çocukların farklı cilt tiplerine yönelik ürünler sunan Mustela’nın Avokado ve Şizandra meyvesi içeren %98 doğal kökenli içeriğe sahip ‘Çok Hassas Ciltler’ serisi ile tanışın!

Mustela, cildi soğuk hava, rüzgâr, yünlü kıyafetler ve babasının sakalı gibi günlük stres faktörlerine karşı kolayca kızararak veya kaşınarak tepki gösteren çok hassas cilde sahip bebekler için yeni Çok Hassas Ciltler serisini geliştirdi. %98 doğal kökenli içeriklerden oluşan yeni seri, içeriğindeki Avokado Persoese®sayesinde cildi nemlendirirken; Şizandra Meyvesi sayesinde de çok hassas ciltlerde dış faktörlerin neden olduğu kızarıklık, kaşıntı, kuruluk ve yanma hislerini gidermeye yardımcı olarak cildi rahatlatır.

%0 parfüm içeren yeni Çok Hassas Ciltler Serisi paraben, fitalatfenoksietanol içermez. Doğumdan itibaren kullanıma uygundur ve hipoalerjeniktir. Anne ve Bebek Cilt Bakım Uzmanı Mustela’nın banyo, temizleme ve cilt bakım ürünlerinden oluşan yeni Çok Hassas Ciltler Serisi’ni tüm anlaşmalı eczanelerden temin edebilirsiniz.

ÇOKHASSAS_KV_Cover

basın bültenidir.

1 yorum: